Over LeKo Expeditie

LeKo Expeditie is ontstaan uit Leegwater Expeditie en Kok Transport. Eigenaren Dolf Leegwater en John Kok kennen elkaar uit de tijd dat ze beide voor het SPAR distributiecentrum in Alkmaar werkten. Uit die samenwerking is in 2006 LeKo geboren.

LeKo Expeditie vervoert alles met extra zorg en aandacht. We behandelen elk transport alsof het onze eigen spullen zijn. We zijn bovendien flexibel. Wijzigingen in opdrachten zijn meestal mogelijk tot het laatste moment.

Bij LeKo werken ongeveer 40 mensen. Onze chauffeurs zijn tegelijkertijd monteurs en installateurs. Ze gaan nooit op stap zonder hun verpakkingsmateriaal, gereedschapskist en ladders. Bij elk transport zorgen ze dat goederen zorgvuldig zijn verpakt en ze weten hoe ze meubels, airco’s, wasmachines etc. het beste kunnen loskoppelen of demonteren en op de nieuwe locatie weer kunnen aansluiten.

Dolf Leegwater en John Kok van LeKo Expeditie

Groei

Ons bedrijf is in de loop der jaren flink gegroeid. Voor het transport beschikken we nu over 8 grote vrachtwagens en verhuiswagens en een kleine vrachtwagen/bestelbus. We hebben tevens 8 bussen rondrijden voor GLS pakketdiensten. Mochten we iets zelf niet kunnen vervoeren, dan kennen we de juiste collega die het wel kan.

STL opleidingsbedrijf

We zijn tevens een erkend STL opleidingsbedrijf en leiden mensen op tot beroepschauffeur. Jongeren leren bij ons in de praktijk de finesses van het vak. Zo stomen we een nieuwe generatie chauffeurs klaar.


Opslagruimte

In Alkmaar beschikken we bovendien over 3.500 m2 magazijn en opslagruimte. Hier kunt u goederen tijdelijk veilig in opslag geven.

Vrijblijvende offerte

U kunt uw transport dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Neem contact op met LeKo Expeditie via (072) 540 41 08 of e-mail en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Klantenservice
072-540 4108
Bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen
“Ervaar zelf onze hoge kwaliteit van service!”