Snel weer thuis in uw nieuwe huis

Een verhuizing is veel meer dan goederenvervoer van 'A naar B'. De waarde in geld van een inboedel is vaak groot, de emotionele waarde veelal onbetaalbaar. Verhuizen is daarom een kwestie van vertrouwen en een grote betrokkenheid van het verhuisbedrijf.

Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen, in Noord-Holland en de rest van Nederland of van en naar het buitenland. Aandacht voor elk detail, een vast aanspreekpunt en goede coördinatie zijn onze garantie dat zo’n verhuizing probleemloos verloopt. Wij zorgen dat u snel weer thuis bent in uw nieuwe huis!

Wat kunt u van ons verwachten?

Ruim voor de verhuisdatum komen we bij u langs om de situatie te bekijken en een inschatting te maken welke specifieke eisen voor de uitvoering nodig zijn. We gaan ook alvast langs op het nieuwe adres om daar de situatie te bekijken. Op basis daarvan spreken we een vaste prijs met u af. U krijgt vervolgens van ons voldoende dozen in bruikleen, noppenfolie, inpakpapier en stickers, zodat u kunt beginnen met de dingen die u zelf wilt inpakken. Wilt u goederen tussentijds opslaan, omdat u naar een tijdelijke woning gaat? Dat kan bij ons. We hebben verhuiskisten van 10 kuub te huur.

De verhuisdag

Op de verhuisdag zelf demonteren we volgens afspraak het meubilair. Voor de hangkleding nemen we dozen mee. Alles wordt zorgvuldig ingepakt en beschermd met noppenfolie en verhuisdekens. Onze medewerkers zijn daarin speciaal opgeleid. In uw nieuwe woning zetten we kasten weer in elkaar en het meubilair op de afgesproken plek neer. We sluiten de wasmachine weer aan en hangen waar nodig een lamp op. Binnen een paar uur bent u thuis in uw nieuwe huis.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u uw verhuizing door LeKo Expeditie uit Alkmaar laten verzorgen? Neem contact op met LeKo Expeditie: (072) 540 41 08 of verhuizingen@leko.nl en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Klantenservice
072-540 4108
Bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen
“Ervaar zelf onze hoge kwaliteit van service!”