U wilt een zending uit het buitenland naar Nederland laten transporteren. Of omgekeerd.

Welke vervoerder kiest u? Hoe handelt u dat af? LeKo Expeditie neemt u al dat regelwerk uit handen. We spreken vloeiend Frans, Duits, Engels en zijn vertrouwd met de handelstaal. Wij zorgen dat uw goederen worden opgehaald en naar het door u opgegeven adres worden gebracht. Denk aan huishoudelijke artikelen, glas, porselein, auto-onderdelen, speelgoed of wijn. Eigenlijk alles behalve levensmiddelen of levende have.

Wij kennen 1.500 vervoerders: weten waar ze goed in zijn en wat hun werkgebied is. Aan de hand daarvan bepalen we wie het snelst kan leveren voor de beste prijs. We kiezen het transport dat past bij uw deadline en budget: via vrachtwagens over de weg, goederenwagons per trein, binnenschepen in Nederland of Europa, vracht- en containerschepen wereldwijd of vrachtvliegtuigen door de lucht. Zit er grote tijdsdruk op het transport en moet de levering overnacht gebeuren? Dan schakelen we een koerier in. Dankzij ons grote netwerk en korte lijnen zijn we zeer flexibel en kunnen we snel schakelen.

Alle soorten transport

U kunt voor alle opdrachten bij ons terecht: of het nu gaat om containertransport, groupage transport, eenmalige of repeterende zendingen van en naar Nederland, Frankrijk, Portugal, Spanje en de rest van de landen in Europa en de wereld. We halen net zo makkelijk tien dozen uit China als een volle container.

Bij zendingen van en naar landen buiten de EU handelen we ook alle douaneformaliteiten voor u af. Wij werken samen met een expert in Beverwijk die alle formaliteiten afhandelt.

Bel voor meer informatie over internationale zendingen

Laat uw internationale zending dus door ons verzorgen. Diverse bedrijven gingen u al voor. Neem direct contact op met LeKo Expeditie: (072) 540 41 08 of stuur een e-mail. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur

Heeft u leveringen met een tijdsvenster? Deze just in time leveringen regelt LeKo Expeditie voor u.

Klantenservice
072-540 4108
Bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen
“Ervaar zelf onze hoge kwaliteit van service!”