Snel weer aan de slag op de nieuwe werkplek

De nationale of internationale verhuizing van uw bedrijf, winkel of kantoor vraagt een goede voorbereiding. Dit zijn meestal complexe verhuizingen die een nauwkeurige planning en zorgvuldige afhandeling door het verhuisbedrijf vereisen.

Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen bij grote bedrijven en overheidsinstellingen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Maar ook voor kleinere projecten, het verhuizen van slechts enkele werkplekken of het tijdelijk verhuizen van een afdeling tijdens een renovatie, zijn wij u graag van dienst. Aandacht voor elk detail, een vast aanspreekpunt en goede coördinatie zijn onze garantie dat alles probleemloos verloopt. Wij zorgen dat u snel weer in bedrijf bent!

Wat kunt u van ons verwachten?

Ruim voor de verhuisdatum komen we bij u langs om de situatie te bekijken en een inschatting te maken van het project. Op basis daarvan spreken we een vaste prijs met u af. Daarna maken we samen met uw verhuiscoördinator een verhuisplan, dat we vooraf tot in detail doorspreken - ook met onze eigen medewerkers. Bovendien stellen we een inventarislijst op, waarop precies staat aangegeven welke goederen meeverhuizen en welke afgevoerd of verkocht worden.

De verhuisdag

Op de verhuisdag zelf demonteren we volgens afspraak het meubilair. Van de inhoud van alle kasten en het archief maken we foto’s, zodat we die op de nieuwe locatie exact op dezelfde manier kunnen terugzetten. Alles wordt zorgvuldig ingepakt en beschermd met noppenfolie en verhuisdekens. Onze medewerkers zijn daarin speciaal opgeleid. Op de nieuwe locatie zetten we meubilair, winkelschappen en/of stellingen op de afgesproken plek neer. We pluggen computers weer in en sluiten monitoren, printers en kopieerapparaten aan. Binnen een paar uur kunt u weer aan de slag.

Tweede leven voor meubilair dat achterblijft

Goederen die u niet wilt meenemen naar de nieuwe locatie geven we waar mogelijk een tweede leven. Meubilair bijvoorbeeld kunnen we laten veilen bij BVA Auctions. De opbrengst daarvan is voor u (na aftrek van onze kosten). Dat geldt ook voor het geld dat oud ijzer opbrengt. Al het overige afval wordt gescheiden ingeleverd.

Zakelijk verhuizen? Bel LeKo

Wilt u uw zakelijke verhuizing door LeKo Expeditie uit Alkmaar laten verzorgen? Neem contact op met Leko Expeditie: (072) 540 41 08 of verhuizingen@leko.nl en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Klantenservice
072-540 4108
Bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen
“Ervaar zelf onze hoge kwaliteit van service!”