Just in Time

Het tijdsvenster voor leveringen bij winkelmagazijnen luistert vaak nauw. Zendingen moeten bij een fabrikant in het buitenland worden opgehaald en op de juiste dag en een exact moment in Nederland worden bezorgd.

Deze just in time leveringen regelt LeKo Expeditie voor u. Als uw opdracht met de paklijst bij ons transportbedrijf binnenkomt, nemen we eerst contact op met de fabrikant om te controleren of inderdaad alles verzendklaar staat. Vervolgens schakelen we een transporteur in. Wij kennen 1.500 vervoerders: weten waar ze goed in zijn en wat hun werkgebied is. Aan de hand daarvan bepalen we wie het snelst kan leveren voor de beste prijs. Zit er grote tijdsdruk op het transport? Dan schakelen we een koerier in.

U heeft er geen omkijken naar

Tijdens het transport onderhouden we contact met het magazijn, zodat ze weten dat de levering onderweg is. U hoeft nergens over na te denken. De zending wordt in het afgesproken tijdsvenster op het afgesproken adres bezorgd.

Neem contact op voor meer informatie

Laat uw just in time levering dus door ons verzorgen. Diverse winkelbedrijven en groothandels gingen u al voor. Neem direct contact op met LeKo Expeditie: (072) 540 41 08 of stuur een e-mail. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur

Een zending uit het buitenland of omgekeerd zonder tijdsvenster? Ook deze logistic service bieden wij.

Klantenservice
072-540 4108
Bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen
“Ervaar zelf onze hoge kwaliteit van service!”